Inghetata cu capsuni si iaurt




Astazi vom pregati impreuna o reteta sanatoasa, racoroasa si foarte gustoasa, o inghetata cu capsuni si iaurt. Evident, puteti inlocui capsunile in functie de sezon cu caise, piersici, zmeura sau banane iar in locul mierii de albine puteti folosi sirop de artar sirop de agave sau sirop de curmale. Este important sa folositi un iaurt gras, bine scurs de zer, eu am folosit un iaurt grecesc cu 10% grasime. Cu cat iaurtul va fi mai gras si mai bine scurs cu atat inghetata va fi mai cremoasa si nu va avea ace de gheata. Puteti lasa iaurtul la scurs intr-o sita, in frigider. 
De asemeni, ca sa scoateti inghetata mai usor din forma, puteti scufunda rapid forma intr-un vas cu apa calda, cu grija sa nu patrunda apa in forma. 
Tot din categoria retete cu capsuni va recomand si milshake cu capsuni, o bautura delicioasape care am pregatit-o cu ceva veme in urma. Ramaneti aproape fiindca vor urma si alte retete cu capsuni.
Daca v-a placut va invit sa va abonati la canalul meu de youtube aici: https://www.youtube.com/channel/UCoLwpvjEk1vWVKDQZQAQNDw pentru a fi la curent cu noutatile si sa ma urmariti si pe pagina de facebook aici: https://www.facebook.com/inlumeaalexandrei/ 





Ingrediente inghetata cu capsuni si iaurt

300 gr capsuni
300 gr iaurt gras
5-6 linguri miere de albine

Vezi modalitatea de preparare a reteti aici: 







Share:

0 comentarii